pühapäev, 20. märts 2016

Elu õpetab ehk kogu tõde pakkimisest

Tekkis veidike vaba aega ja mõtlesin, et kirjutan veidi sellest, mida seekord kaasa pakkisin ning mille koju jätsin. Illustratsiooniks lisan ka mõne pildi kui internet kannatab.

Esimene aasta õpetas, et ei tasu liiga palju asju kaasa vedada. Austraalias on ka poed ja siit saab nii mõnegi riidehilbu odavamalt kui Eestist. 2014. aastal kaalus mu suur seljakott 22kg ja väiksem kott tehnikaga 10kg, seega kokku 32kg!! Ja ma pidin seda ju seljas ringi tassima. Seekord olid numbrid palju väiksemad – suurde mahutasin umbes 13kg ja väiksesse 8kg ringis asju. Ja ikkagi tundub nüüd, et võtsin liiga palju asju kaasa, sest selle pooleteise kuu jooksul, mis Austraalias oldud, olen kasutanud ainult mõnda asja. See on nii suuresti tänu sellele, et eelmisel korral jätsin suure koti riietega siia tagasitulekut ootama. Aga pole hullu, olen kindel, et seekord kulub aasta jooksul kõik ära. Siinses kuumas ja tolmus ei kesta riided kaua kaunitena, seega pole ohtu, et neid tagasi Eestisse tarima peaksin.

Aga mida ma siis ikkagi kaasa tassisin?

Paar teksaseid
4 t-särki
vabaajapüksid
pikkade varrukatega pluus
soe pesu
tuulejope
pusa
5 paari aluspesu
10 paari sokke
1 viisakam pluus
ujumisriided
paar lühikesi pükse
plätud
kinnised tennised ja vabaaja-jalanõud
kaabu ja nokats
buff
ujumisriided
hügieenitarbed

Lisaks kotitäis tehnikat:

laptop
tahvelarvuti
laadijad kõigele
väline kõvaketas
Gopro
id-kaardi lugeja
mobiil
akupank
ja muud nipet-näpet (vajalikud paberkoopiad, dokumendid, akud, kaablid jne)

Tehnika läks kõik väiksemasse seljakotti, mis tuli käsipagasina kaasa. Ei usalda lennujaama töötajaid (üks asi on vargus, aga teiseks see, et neid kotte loobitakse kohutavalt). Lisaks läks käsipagasisse pesu, sokid, lühikesed püksid, lebokad ja hügieenitarbed, mida pika lennureisi jooksul tarvis.

Suur seljakott on 75 liitrine ja sel korral jäi ikka parasjagu ruumi üle. Võtsin seekord kaasa ka pudel Vana-Tallinnat ja veidikene linnupiimašokolaadi. Vana-Tallinn maitses väga hästi kõigi arvates. Üleüldse tahaksid nad Eestisse kolida, sest seal ju alkohol, tubakas jne väga odav. Soovitasin 10 aastat raha kõrvale panna ja siis Eestisse elama minna. Hehheeee..

Mis tuletab mulle meelde, et kui keegi tahab mulle pakki või postkaarti saata, siis praegu on see võimalus täiesti olemas. Kuna peatun siin Gingin-i kandis veidike pikemalt, saan kasutada Pam-i postkasti. Saabumisaeg on umbes 3-4 nädalat.

Aadressiks on:

        P.O Box 431
        Gingin
        Western Australia
        AUSTRALIA
        6503

Pidin ka uue telefoninumbri soetama ja selleks on nüüd: 0472513999. Ja praeguseks elukoha aadressiks: 305 Whitfield Springs Rd, Beermullah.

Kui oma aadressi saadate, siis võin mõned postkaardid ka siitpoolt teele saata.

Pilte siiski ei õnnestu üles laadida. Pean mõnikord linna minema ja arvuti kaasa võtma.

Päikest!

Katre

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar