pühapäev, 9. märts 2014

Fotosüüdistused

Peremehel on 2 kitarri 10 aastat seisnud kapi nurgas. Päris koledas seisus olid teised, aga Indrek puhastas ära ja akustil oli päris kena kõla.

Köök/elutuba, kus pererahvas elab. Vasakus nurgas on koer oma kutsikatega. Seda tuba sain teisel päeval koristada kõvasti. Põrandaid pestakse siin majas äädikaga!

Kööginurk. Süüa võime ise võtta igal ajal, aga kolm korda päevas on ka ühised söögikorrad. Väga korralikult saab süüa, vähemalt seni.

See silt, millest rääkisin. "Puhas maja on märk raisatud elust". Julgeksin vastu vaielda, aga igaühele oma..

Lao osa. kuna neil on mingi internetimüügi bisnes käimas, siis on omajagu asju igal pool vedelemas. Mingit süsteemi minu jaoks siin majas pole ja imestan, et nad ise asju üles suudavad leida.

Graeme töökoda/garaaž. Putitab rikkurite autosid üles ja mõned on  enda omad ka tal. Kanadalane Pat on abiks.

Vaade nö. kasvuhoonetele. Meg kasvatab ise maitsetaimi jms. Kuigi tänavu pidi olema eriti jõhker suvi ja taimed ei taha hästi elada selle kuumuse ja kuivuse tõttu.

pooleli olev maja. See, mis siin pildil näha on, on alles kelder. Peale peaks tulema veel 2 korrust. Keldri ümbrus aetakse liiva täis hiljem.

Üks auto, mis ootab tuuningut. Vinge!

Vaade ümbruskonnale. Oleme ümbritsetud küngastest.

Keldri osa lähivaates.

Ladu, kus nad praegu elavad on see valge hoone. Meg/Graeme magavad teisel korrusel ja all on köök/elutuba.

Veehoidla. Kuna siin ei ole kaevusüsteeme siis peavad inimesed vett koguma. Selleks on siin majas 128 000 liitrine hoidla. Veeks tuleb taevast vihma näol. Aga on juhtunud, et see saab otsa ja vihma lootust ei ole. Sellisel juhul on toodud ka autodega juurde vett. Sõnad loeti peale, et duši all väga pikalt olla ei tohi, kastetakse asju ülepäeviti ja nõudepesemisel tuleb ka kokkuhoidlik olla.

Koht, kus veedame enamuse oma vaba aega. Varjualune, kuhu on hea ennast päikse eest ära peita. Väga mõnus!

Veel üks projekt, mis Graeme-l pooleli on. Ütleme nii, et töö on tasuv.

Vaade maja küljelt. Oleme ümbritsetud mingite puudega, mid nad ise istutanud on. Veel pole jõudnud küsida, mis puudega tegemist on. Aegajalt võib nende vahel näha monsterkänguruid, kes nii suured on, et aiast üle hüpata jaksavad.

Taimekasvatus lähemalt.


Meie tagasihoidlik elamiskoht - PUNKER!

Meie elamine seest. Ei ole midagi erilist, aga ajab asja ära. Häirivad ainult sipelgad ja ämblikud, kes seal koguaeg ringi siblivad. Päevaks paneme ukse ka kinni, et õhtul sealt mõnda madu kaisust ei avastaks.

Meie toa teine nurk.

Valge inimene tegi mägede taustal selfie. (See ei saa harjumuseks) Ja jah, mul on roosa särk seljas.
Üleüldse on meid siin nokitud, et me nii valged oleme. Ma hea meelega tahaks pruunimaks saada, aga samas ei julge ka. Sest 5 minutit liiga palju võib juba päris koledat kahju nahale teha.

Järgmise korrani!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar